Evenementenbureau Enschede

Bedrijfsfeest Enschede

 

Wij houden van evenementen organiseren

Wil je een bedrijfsfeest organiseren en ben je op zoek naar een betrouwbare organisatie die jou hierbij kan helpen? Dan is Steam-Events de perfecte partij voor jou! Met jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsfeesten, weten wij precies wat we moeten doen om het feest voor jou en de organisatie onvergetelijk te maken. Met ervaring bedoelen we ook niet zomaar wat ervaring. Wij organiseren namelijk jaarlijks het bedrijfsfeest van onder andere Huuskes, VDL en Emergo. 

Euregio Enschede

Steam-Events is gevestigd in Enschede aan het industriegebied Euregio en vanuit hier bedienen wij heel Twente, maar we gaan ook verder dan dat.  Indien gewenst organiseren wij het bedrijfsfeest door heel Nederland. Met een heel breed netwerk van goede leveranciers weten wij altijd dichtbij een goed bedrijfsfeest te organiseren. Wil je er ook direct catering bij, dan is dat helemaal mooi. Wij zitten namelijk in hetzelfde bedrijfspand als Good Food Concepts. 

Uitvoering bedrijfsfeest

Wij zorgen dat jouw bedrijfsfeest er een wordt om nooit meer te vergeten en wij regelen van A tot Z alles voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten op de dag zelf.

We gaan eerst met je in gesprek over het doel van het feest. Deze doelen koppelen wij aan een bepaald thema of andere zaken, zodat we altijd aan het juiste doel voldoen! Wij weten namelijk hoe belangrijk het is om een gaaf bedrijfsfeest te organiseren, waarbij alle medewerkers trots op zullen zijn. Trotse medewerkers zorgen weer voor een betere werksfeer en prestaties, of je trekt goed nieuw personeel aan.  

Wil je precies weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje bij ons portfortfolio of komt direct met ons in contact. Wij garanderen jou een topevenement op iedere locatie die je wenst! Voor al onze feesten werken wij volgens het 4P’s principe. Wat dit precies inhoudt vind je hieronder weergegeven.  

Passie

Spraakmakend begint met passie

Power

Alles wat we doen, doen we met alles wat we kunnen

Punctueel

Succes komt met een goede voorbereiding en communicatie

Prestatie

Niks is onmogelijk, het kan ALTIJD

Get in touch

    Contact 

    Euregioweg 358

    7532 SN ENSCHEDE