Catering

Good Food Concepts

Catering is natuurlijk een heel belangrijk onderdeel van elk evenement. Lekker samen eten is gezellig en verbindend. Iedereen kent de spreuk: “Good Food Good Mood”, in ons geval “Good Party”.

In House Catering-specialist 

Good Food Concepts is onze vaste, in house specialist in event-catering. Unieke en creatieve concepten die perfect passen bij de sfeer, het doel en  het thema van een evenement. Omdat we met STEAM Events zo alle disciplines onder één dak hebben, zijn de lijnen kort en kunnen wij onze opdrachtgevers een totaalconcept bieden dat volledig op maat is ontworpen en wordt uitgevoerd.

Vertrouwde partners in de catering

Vanzelfsprekend werken wij met vele partners samen, waaronder veel cateraars. Dit allemaal met veel plezier, constructieve samenwerking en wederzijds respect. Flexibiliteit, loyaliteit en collegialiteit zijn voor ons zeer belangrijk. Met veel van onze partners hebben we dan ook een verstandhouding, gebaseerd op jarenlang vertrouwen en know how. Neem contact met ons op, indien je meer informatie wenst.  Bekijk daarnaast ons portfolio om te zien wat voor gave concepten wij voor je kunnen neerzetten. 

Passie

Spraakmakend begint met passie

Power

Alles wat we doen, doen we met alles wat we kunnen

Punctueel

Succes komt met een goede voorbereiding en communicatie

Prestatie

Niks is onmogelijk, het kan ALTIJD

Get in touch

    Contact 

    Euregioweg 358

    7532 SN ENSCHEDE