Boek nu


Beethoven Legends

De ervaren grondleggers van top band Beethoven

Beethoven Legends boeken doe je bij STEAM Events. De muzikanten van Beethoven Legends in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie.

Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh waren jarenlang de grondleggers en gezichten van de populaire band Beethoven. Zanger Roan Hamminga was een van de finalisten van X-Factor en heeft daarna ruimschoots zijn sporen verdiend met verschillende muzikale projecten en bands. Aangevuld met de geweldige keyplayer Niels vormen ze nu Beethoven Legends. Muzikale zwaargewichten dus, met een duidelijke visie op hoe een feest een feest wordt!

Live band voor besloten evenementen

Met oprechte passie voor het vak, een feilloos gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele en trendsettende karakter, is Beethoven Legends de ideale sfeermaker voor jouw evenementen. Hoewel de bezetting kleiner is en de show ingetogener, speelt deze band vanuit dezelfde visie als This is Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is. Het moet inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend. Ze wisselen de nieuwste hits af met de lekkerste classics. Of het nu een bruiloft, private party of corporate event betreft, ingetogen of het dak eraf, deze live band weet hoe zij een feest tot een succes moet maken en drukt een duidelijke Beethoven Legends-stempel.

Beethoven Legends boeken voor je feest of evenement doe je bij STEAM Events

 

Boekingsinformatie: 

Prijs: € 6.995,00

Duur: 3 x 45 minuten

Techniek: licht, geluid tot 500 personen & ledwall