Boek nu


DI-RECT

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De vijftien jaar die volgden waren een ‘rollercoaster ride’. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’.

In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times are Changing’ werd de eerste nr.1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in.

In het najaar van 2017 verscheen ‘Rolling with the Punches’ het nieuwe album van DI-RECT. De release van dit voor een Edison genomineerde album, werd gevierd met de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Dit voorjaar gaat de band met deze nieuwe muziek het land in met de “Rolling with the Punches” clubtour.

Vanaf Februari 2019 is DI-RECT te zien in de Nederlandse theaters. Inmiddels verkocht de band 11 shows door heel het land uit. Daarom zijn er in 7 shows toegevoegd aan de ‘Rolling With The Punches’ tour. Hun nieuwste single heet Devil don’t care.

DI-RECT boek je bij STEAM Events

Boekingsinformatie: op aanvraag