Boek nu


Glennis Grace

De beste zangeres van Nederland op je feest of evenement

Als 16-jarig meisje won zij de soundmixshow met een vertolking van Whitney Houston. Dit luidde een indrukwekkende carrière in voor Glennis Grace, door veel mensen bestempeld als een van de beste zangeressen van Nederland.

Ze deed mee aan het songfestival, bespeelde de nationale podia, en bracht verschillende songs uit. Haar carrière nam echter een grote vlucht na haar deelname aan het programma “De beste zangers van Nederland”. Ze zingt het nummer Afscheid van Xander de Buisonjé en Volumia, dat daarna wekenlang op nummer op 1 staat in de hitlijsten. Het levert haar een eerste gouden en platina plaat op en een Edison nominatie voor ‘Beste single’.

Elk jaar sinds 2014 staat Glennis op het podium van de Ziggo Dome met haar collega’s en vriendinnen tijdens de fantastische concerten van The Ladies of Soul.

In 2018 leeft Nederland massaal met haar mee tijdens haar deelname aan America’s got talent. Ze zingt de sterren van de hemel en brengt het tot de halve finale, waarbij ze ook internationaal veel lof oogst.

Inmiddels is Glennis weer terug bij haar eerste en grootste liefde Whitney Houston. Met een prachtige tribute verkoopt ze meerdere keren AFAS Live uit in 2018 en ook voor dit jaar staan 2 x AHOY en de LOTTO Arena in België op het programma.

Natuurlijk kunt u deze diva met de bijzondere stem voor uw feest of evenement boeken bij STEAM Events.

Boekingsinformatie:

Tape-act:  € 8500,-

Live met band:  € 12.000,-