Boek nu


 

House of Dance

House of Dance boeken op je feest

De naam zegt het al: House of Dance heeft alles in huis voor een geweldig feest en voor je het weet ben je aan het dansen. Een beproefde en succesvolle formule voor elk feest of evenement. Met deze DJ Live Act gaat gegarandeerd het dak eraf!

Lekker live

House of Dance bestaat in de basis uit een fantastische DJ en vocalist, naar wens aan te vullen met bijvoorbeeld een extra zanger of zangeres, gitaar, saxofoon of percussie. Ze werken alleen met professionele muzikanten en zangers. Jonge, maar ervaren gasten die van elk evenement een maximaal feest maken. Stuk voor stuk 100% entertainers. Samen met de DJ zorgen zij voor een stoere en classy act, maar mét die lekkere live beleving.

Flexibel

House of Dance is niet alleen flexibel in bezetting, maar ook in repertoire en styling. Hierdoor zijn ze geschikt voor elk denkbaar evenement of feest en kunnen ze eenvoudig rekening houden met wensen van opdrachtgever of publiek.

Today’s special moments, are tomorrow’s memories

Interactie met elkaar en het publiek staat voorop; plezier hebben, meezingen en lekker dansen. Samen een blijvende herinnering maken aan een bijzonder moment, een gezellig feest. Een feest waar over nagepraat zal worden en wat in het geheugen staat gegrift.