Boek nu


Lange Frans

Bekende rapper op je feest of evenement

Rapper Lange Frans is met zijn prachtige en betrokken teksten een begrip in Nederland. Bovendien blijken verschillende van zijn hits inmiddels echte klassiekers.

Zeventien jaar is hij nog maar, als Frans Frederiks begint met rappen.  Aangespoord door artiesten als Def P en Extince, vormt hij samen met zijn buurjongen Bart Zijlstra het duo Lange Frans en Baas B.

In 2004 verschijnt Moppie, een pakkende single die maandenlang niet van de TV en radio is af te slaan. Het daarop volgende Zinloos wordt zelfs een nummer 1 hit en laat bovendien de maatschappelijke betrokkenheid van het duo zien. De single is een eerbetoon aan enkele slachtofers van zinloos geweld en de opbrengsten gaan volledig naar het goede doel. ze slepen prijs na prijs in de wacht.

Het succes blijft op het moment dat Lange Frans in solo verder gaat. Zing voor me, met Thé Lau wordt zijn eerste nummer 1 hit als soloartiest. Bovendien verschijnt hij in diverse televisieprogramma’s zoals “Beste Zangers" en “Bloed, Zweet en Tranen".

Lange Frans is bekend om zijn prachtige teksten en schrijft op aanvraag raps op maat.

Lange Frans boeken doe je bij STEAM Events

Boekingsinformatie: 

Tape-act: € 3495,- (30 min. monitorset)

Bandshow: € 5995,- (60-90 min. backline)

Rap op maat: op aanvraag

Presentatie: op aanvraag