Boek nu


Ronnie Flex

Bekende rapper op je feest of evenement

De man met het plan. Al vanaf zeer jonge leeftijd is de muzikale rapper/producer bezig met het maken van beats en het schrijven van songs. Zijn doel altijd strak voor ogen en zie daar..de aanhouder wint.

Met zijn unieke stijl, zijn veelzijdigheid, muzikaliteit, eigenzinnigheid en goede oog voor samenwerkingen, is Ronnie een van de belangrijkste pijlers van de huidige Nederlandse hiphop-scene.

Inmiddels lijkt het wel alsof Ronnie een abonnement heeft op de hitlijsten. In 2014 was Zusje de meest bekeken video van een Nederlandse artiest op Youtube. Daarna volgden monsterhits als Drank & Drugs met vriend Lil Kleine, Energie met Frenna, en Blijf bij mij met Maan, Fan met Famke Louise en Omarm me samen met BLØF. Zijn tweede album “NORI” kwam binnen op nummer 1 in de album top-100.

In 2018 kreeg hij tijdens Noorderslag de Popprijs uitgereikt. De jury verwoorde het alsvolgt: Ronnie Flex loopt voorop in de muzikale ontwikkeling van het genre, staat tekstueel op eenzame hoogte en durft zich ook nog eens kwetsbaar op te stellen.

Ronnie Flex boeken bij STEAM Events, voor je feest of evenement.

Ronnie Flex is niet meer weg te denken op de festival- en evenementenpodia. Samen met zijn Deuxsperience band laat hij je gegarandeerd dansjes maken. Boek de rapper en hiphopartiest hier voor jouw evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boekingsinformatie:

Tape act: op aanvraag

Live met band: op aanvraag