Boek nu


Ronnie Ruysdael

Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

Ronnie Ruysdael = 100% polonaisegarantie

In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten.

Ouderwets gezellig feest
Voor wie van een ouderwets gezellig feestje houdt, is Ronnie Ruysdael de perfecte artiest. Er wordt gelachen, gesprongen, meegezongen en altijd gaat het publiek in een lange polonaise door de zaal.  Ronnie is van iedereen. Iedere generatie en iedere laag van de bevolking  voelt zich aangesproken wanneer hij het publiek op één van zijn hitjes trakteert.

Dans je de hele nacht met mij, Eet veel bananen, De koning van de polonaise en Zwemmen zonder slip, zijn zomaar wat titels van nummers die verpakt in een interactieve show aan je voorbij kunnen komen.

Koffer vol cadeaus
En terwijl hij staat te zingen gooit hij nonchalant zwaaihandjes, vlaggetjes en andere cadeau-artikelen de zaal in. Want zijn koffer is onuitputtelijk.
Het publiek gaat na afloop dan ook voorzien van een glimlach én een leuk aandenken richting huis

Ronnie Ruysdael boeken doe je bij STEAM Events.

Boekingsinformatie: 

Tape-act: € 2395,- (30 min. incl. monitorset)

Met live band: op aanvraag (Ronnie & zijn Rakkers)

Avondvullend: op aanvraag (Ronnie’s bizarre familieshow)

Neem contact op met ons voor de verschillende mogelijkheden.