Boek nu


This is Beethoven

Coverband met spectaculaire show op je feest of evenement

Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven.

Het is tijd om er weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken!

Over de band This is Beethoven

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Sparkulars, SmokeJets & Confetti/Streamers maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

Nieuw: This is Beethoven festival set

Nieuw! Naast een avondvullend programma is “This is Beethoven” deze zomer ready to rock the stage op jouw festival! Met een power set van 90 minuten gaat iedereen los op een lawine van hits. De hardste dance tracks, vetste rock, lekkerste R&B en de allergrootste pophits vanaf de ’90s tot nu. Met een energie level van 200% gaan ze samen met het publiek voor een onvergetelijke show.

Top band Beethoven boeken voor je feest of evenement doe je bij STEAM Events

Boekingsinformatie:

Festival:  € 5.995,- (1 x 90 min. incl. special FX, max. 6 mtr. ledwall, monitorset, )

Avondvullend: €7.995,- (3 x 45 min.  incl. max. 14 mtr. Ledwall & special FX)

Site: thisisbeethoven.nl