Boek nu


Waylon

Waylon is een van de meest authentieke zangers die Nederland rijk is. Hij doet geen concessies maar zingt en speelt elk optreden alsof er geen morgen meer is. Genieten met een grote G.

Waylon..Nederlandse zanger met een Amerikaans hart. De man met een turbulent verleden die al op zeer jonge leeftijd geïnspireerd werd door countrymuziek. In het bijzonder door countryzanger Waylon Jennings, wiens naam hij gebruikte als eerbetoon.

Waylon vergaarde vooral bekendheid na zijn deelname aan Hollands go Talent. In 2008 tekende hij als eerste Nederlander bij het vermaarde Motown Label en bracht Wicked Way uit. Dit werd een grote hit.

Samen met Ilse DeLange was hij in Kopenhagen de Nederlandse afvaardiging voor het Eurovisie Songfestival. Hier behaalden ze onder de naam The Common Linnets een fantastische 2e plek. In 2018 deed hij weer mee met het nummer Outlaw in ‘m.

Waylon is regelmatig te zien op televisie als coach bij The Voice of Holland, bij It takes 2 en als muziekdeskundige en zanger bij De Wereld draait door. Ook speelt hij jaarlijks AHOY rotterdam vol met zijn Top-1000 concerten.

Inmiddels is hij een gevestigde naam in het Nederlandse muzieklandschap. Een van de meest authentieke, rauwe, geweldige zangers die ons land rijk is.

Waylon boeken doe je bij STEAM Events. vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Boekingsinformatie: op aanvraag

fotocredits Michel Molder