Evenementenbureau Enschede

Het evenementenbureau van Enschede

Wij houden van evenementen organiseren

Ben je op zoek naar een evenementenbureau in de omgeving van Enschede, dan zijn wij als Steam-Events de juiste partij voor jou. Met jarenlange ervaring in verschillende horeca disciplines weten wij van jouw evenement een topevenement te maken.  Of het nu gaat om een kleinschalig privé feestje, een groot bedrijfsfeest of een festival van een paar duizend mensen, Steam-Events regelt het van A tot Z.

Euregio Enschede

Steam-Events is gevestigd in Enschede aan het industriegebied Euregio en vanuit hier bedienen wij heel Twente, maar we gaan ook verder dan dat.  Indien gewenst organiseren wij evenementen in heel Nederland. Wij zitten daarnaast in hetzelfde bedrijfspand als Good Food Concepts. Ben je daarom op zoek naar catering, dan is dit ook geen enkel probleem.

 Uitvoering evenementen

Wij zorgen dat jouw evenement er een wordt om nooit meer te vergeten en wij regelen van A tot Z alles voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten op de dag zelf.

Met jarenlange ervaring op verschillende gebieden van de horeca weten wij precies wat er moet gebeuren om ieder evenement weer onvergetelijk te maken.

Wil je precies weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje bij ons portfortfolio of komt direct met ons in contact. Wij garanderen jou een topevenement op iedere locatie die je wenst!

Passie

Spraakmakend begint met passie

Power

Alles wat we doen, doen we met alles wat we kunnen

Punctueel

Succes komt met een goede voorbereiding en communicatie

Prestatie

Niks is onmogelijk, het kan ALTIJD

Get in touch

    Contact 

    Euregioweg 358

    7532 SN ENSCHEDE