Evenementenbureau Hengelo

Het evenementenbureau van Hengelo

 

Evenementen organiseren Hengelo

Ben jij in Hengelo op zoek naar een evenementenbureau dat kan zorgen voor een onvergetelijk evenement? Dan ben je bij Steam-Events aan het juiste adres. Wij zijn namelijk hét evenementenbureau van Twente. Met meer dan 100 evenementen per jaar, kunnen wij ons tevens een van de grootste noemen.  Of het nu gaat om kleine privé feesten of grote bruiloften, niets is voor ons te gek.

Steam-Events is gevestigd in Enschede aan het industriegebied Euregio en vanuit hier bedienen wij heel Twente, maar we gaan ook verder dan dat.  Indien gewenst organiseren wij evenementen in heel Nederland.

Van concept tot creatie

Wij zorgen dat jouw evenement er een wordt om nooit meer te vergeten en wij regelen van A tot Z alles voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten op de dag zelf. Klik op de link als je meer wilt weten over onze werkwijze

Met jarenlange ervaring op verschillende gebieden van de horeca weten wij precies wat er moet gebeuren om ieder evenement weer onvergetelijk te maken.

Het mooie aan Steam-Events is dat wij een samenwerking hebben met Good Food Concepts. Hiermee garanderen wij ook op het gebied van de catering topkwaliteit eten en drinken. Wij zijn heel blij met en trots op deze samenwerking! 

Kom met ons in contact

Wil je precies weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje bij ons portfortfolio of kom direct met ons in contact. Wij garanderen jou een topevenement op iedere locatie die je wenst!

Wij werken altijd volgens de 4 P’s. Wat deze inhouden vind je hieronder en wij houden ons altijd aan deze 4P’s. Ga met ons de samenwerking van het evenement aan en wij zorgen dat het onvergetelijk wordt! 

 

Passie

Spraakmakend begint met passie

Power

Alles wat we doen, doen we met alles wat we kunnen

Punctueel

Succes komt met een goede voorbereiding en communicatie

Prestatie

Niks is onmogelijk, het kan ALTIJD

Get in touch

    Contact 

    Euregioweg 358

    7532 SN ENSCHEDE