Evenementenbureau Overijssel

Het evenementenbureau van Overijssel

Wij houden van organiseren

Steam-Events is het evenementenbureau van Overijssel gevestigd in Enschede. Met bijna 100 evenementen per jaar, kunnen wij wel zeggen dat we een van de grootste bureaus van Overijssel zijn. Of je nu een klein privé feest  wil organiseren of een groot bedrijfsfeest voor duizenden medewerkers, bij Steam-Events bij je aan het juiste adres.  Van A tot Z regisseren wij het evenement voor jou, het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van de dag zelf. Dat vinden wij het allerbelangrijkste, dat het evenement voor jou en de gasten onvergetelijk wordt. 

Steam-Events is zoals gezeggd gevestigd in Enschede aan het industriegebied Euregio en vanuit hier bedienen wij heel Twente, Overijssel, maar we gaan ook verder dan dat. Indien gewenst organiseren wij evenementen door heel Nederland. Door ons grote netwerk van leveranciers, weten wij altijd de juiste leverancier voor de opdracht te vinden. 

Van concept tot creactie

Met jarenlange ervaring op verschillende gebieden van de horeca weten wij precies wat er moet gebeuren om ieder evenement weer onvergetelijk te maken. We bedenken met jou een mooi concept en werken dit uit tot een prachtige creatie. 

Wil je precies weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje bij ons portfortfolio of komt direct met ons in contact. Wij garanderen jou een topevenement op iedere locatie die je wenst! Niet alleen zorgen wij voor de organisatie van het evemenent, maar desgewenst kunnen wij ook de catering verzorgen. Wij hebben namelijk een mooie samenwerking met Good Food Concepts en Kir Royal. Hier zijn we heel erg trots op! 

Kom met ons in contact 

Wij hebben er nu al zin in om voor jou aan de slag te gaan en momenten te creëren die nooit meer uit de gedachten van jou en jouw gasten zullen verdwijnen. 

Wij werken daarnaast volgens het 4P principe. Wat dit inhoudt vind je hieronder en wij houden ons hier altijd aan, dat is de belofte.  

Passie

Spraakmakend begint met passie

Power

Alles wat we doen, doen we met alles wat we kunnen

Punctueel

Succes komt met een goede voorbereiding en communicatie

Prestatie

Niks is onmogelijk, het kan ALTIJD

Get in touch

    Contact 

    Euregioweg 358

    7532 SN ENSCHEDE