Evenementenbureau Twente

Het evenementenbureau van Twente

Wij houden van organiseren

Steam-Events is het evenementenbureau van Twente, gevestigd in Enschede. Of je nu op zoek bent naar een klein privé evenement of een groot zakelijk evenement, bij Steam-Events ben je aan het juiste adres.

Wij verzorgen jouw evenement van A tot Z en tot in de kleinste details. Wat mag je van osn verwachten? Onze eerste afspraak draait bij ons vooral om goed luisteren.   Wat is de bedoeling, wat zijn jouw ideeën, wensen en verwachtingen. Jij of jouw bedrijf zijn de basis voor ons concept. Jouw identiteit of corporate identity staat voor ons centraal.  Wij vinden namelijk dat elk evenement een afspiegeling moet zijn van deze identiteit.

VAN CONCEPT TOT CREATIE

Vanuit daar gaan wij aan de slag en komen met een concept en hopen dat wij meteen het WoW effect creëren en als we tot een akkoord komen, zorgen wij ervoor dat alles tot in precisie wordt uitgevoerd.

Het mooie aan Steam-Events is dat wij een samenwerking hebben met Good Food Concepts. Hiermee garanderen wij ook op het gebied van de catering topkwaliteit eten en drinken. Wij zijn heel blij en trots op deze samenwerking!

KOM MET ONS IN CONTACT

Wil je precies weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje bij ons portfortfolio of komt direct met ons in contact. Wij garanderen jou een top evenement op iedere locatie die je wenst! 

Wij werken daarnaast volgens het 4P principe. Wat dit inhoudt vind je hieronder. 

 

Passie

Spraakmakend begint met passie

Power

Alles wat we doen, doen we met alles wat we kunnen

Punctueel

Succes komt met een goede voorbereiding en communicatie

Prestatie

Niks is onmogelijk, het kan ALTIJD

Get in touch

    Contact 

    Euregioweg 358

    7532 SN ENSCHEDE