Events met Power!

Bij STEAM Events organiseren wij met veel passie alle denkbare bedrijfsevenementen, privéfeesten en publieke evenementen. Als creatief full service bureau kunnen we al uw wensen realiseren op het gebied van evenementen en entertainment. Van uitnodigingstraject, catering, artiesten, aankleding en decoratie.. tot aan het realiseren van alle technische faciliteiten als licht, geluid en multimedia. Van creatief idee tot de complete uitvoering, wij zorgen voor een unieke belevenis en voor een evenement met power!

 • PRIVÉ EVENEMENTEN

  Feestje? STEAM Events voor het organiseren van uw privé evenementen Huwelijk, verjaardag, jubileum, of zomaar…

  Lees meer
 • ZAKELIJKE EVENEMENTEN

  Zakelijke Evenementen Bij het organiseren van zakelijke evenementen denken wij op een persoonlijke en innovatieve…

  Lees meer
 • Publieke evenementen

  Publieke evenementen Voor het organiseren van publieke evenementen is STEAM Events er voor u. Techniek,…

  Lees meer

Referenties

Wij koesteren onze opdrachtgevers en zijn erkentelijk voor het in ons gestelde vertrouwen om van hun evenement of feest een succes te maken.

Klik hier op één van de foto’s voor een selectie van de verschillende producties die we hebben mogen doen. Vip evenementen, Privé feesten, zakelijke- en publieke evenementen.

CLC Vecta Event Verzekering

Als lid van branchevereniging CLC Vecta, bieden wij u voor elk evenement, de optie om een event verzekering af te sluiten. Kijkt u voor meer informatie elders op deze site of op de site van CLC Vecta: www.clcvecta.nl/event-verzekering