PUBLIEKE EVENEMENTEN

Entertainment

Publieke evenementen

Voor het organiseren van publieke evenementen is STEAM Events er voor u. Techniek, entertainment, catering, logistiek..Wij zorgen voor alles.

Voor ons draait het allemaal om beleving. Of het nu gaat om de invulling van het entertainment voor een feesttent, of het in de watten leggen van onze gasten tijdens een openbaar VIP Event. Wij zorgen voor iets speciaals.

Beleving

Beleving, daar draait het allemaal om. Dezelfde beleving die wij hebben bij de uitoefening van ons vak, verwachten wij ook van onze medewerkers en partners. Er is ons alles aan gelegen om deze beleving ook over te brengen bij uw publiek, daarom creëren wij unieke totaalconcepten. Wij zijn scherp op de details en onze catering werkt met de beste en meest verse producten. Daarnaast hebben we een uitgebreide knowhow op het gebied van technische en technologische oplossingen. Gastvrijheid is onze “middle name” en ons entertainment-aanbod is uitgebreid en creatief.

Wow Factor

Samen met u gaan we altijd voor de Wow-factor. Ons doel is dat uw gasten een binding hebben met uw evenement en naar huis gaan met het gevoel dat ze dit niet hadden willen missen. Blije gasten zijn immers uw en onze beste ambassadeurs.

Invulling entertainment en techniek bij feesttenten en festivals

Bij STEAM Events denken we ook graag met u mee bij de organisatie van uw festival of tentfeest. Wij zijn er in gespecialiseerd om voor uw feesttent of festival het juiste entertainmentprogramma in te vullen. Daarbij kijken we goed naar uw doelgroep, wat wil uw publiek graag zien en naar uw wensen als organisatie. Door onze ervaring en uitstekende contacten met artiesten en bands, kunnen wij snel inspelen op beschikbaarheid, de zgn regiospreiding en eventuele pendelmogelijkheden van een gewenste artiest. Dit nemen wij u graag uit handen. U heeft het immers al druk genoeg.

Techniek

Ook wat betreft de technische organisatie van uw openbare evenement, hebben wij alle knowhow in huis om u te ondersteunen. Wij kunnen zorgen voor een compleet en op maat gemaakt technisch plan, waarbij aan alles is gedacht. Van podium, geluidsinstallatie, licht tot evt. ledwall en special effects. Wij weten precies wat uw feesttent of festival nodig heeft en aan welke voorwaarden alles moet voldoen op het gebied van bijvoorbeeld geluidsvolume en veiligheid. Daarbij werken wij natuurlijk alleen met professionele partners. Van het uitlichten van de bar tot aan het technisch begeleiden van een artiest en de logistiek. STEAM Events zorgt ervoor.

Referenties

Kijk hier voor een selectie van de verschillende publieke evenementens waaraan wij een bijdrage hebben geleverd. Ofwel de totale organisatie, ofwel catering, het invullen van entertainment en/of techniek.