Over ons

Events & Entertainment met Power

Bij STEAM Events organiseren wij met veel passie alle denkbare bedrijfsevenementen, privé feesten en publieke evenementen. Van creatief idee tot de complete uitvoering, wij zorgen voor een unieke belevenis en voor een evenement met power!

Ook kunt u bij ons terecht voor het boeken van nationale en internationale artiesten, bands en ander entertainment. Wij zijn exclusief boekingskantoor van de bands This is Beethoven, Beethoven Legends & DJ Live Act House of Dance

Wie zijn wij?

STEAM Events is opgericht door Maarten Hemelt en Steven Baoh. Beiden zijn al jarenlang werkzaam in de evementenbranche, op verschillende gebieden.

Steven Baoh is de oprichter van de bekende band Beethoven. Hiervan is hij tevens bassist en verzorgt hij het management. Daarnaast heeft hij altijd een niet te stoppen passie gehad voor het organiseren van evenementen. Door jarenlange ervaring in zowel het boeken van artiesten, als het organiseren van evenementen, heeft hij uitgebreide knowhow over zowel de technische, als de creatieve invulling.

Maarten Hemelt is gespecialiseerd in event-horeca en catering voor grote en kleinere evenementen. Zijn brede kijk op het organiseren van (totaal)evenementen heeft hij o.a. te danken aan zijn jarenlange ervaring als organisator bij diverse evenementenhallen.

Maarten en Steven hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke passie en ambitie. Samen zijn ze een ijzersterk (S)TEAM dat elkaar aanvult en versterkt:

“Met onze ervaring, gedrevenheid, creativiteit en uitgebreide knowhow op o.a. het gebied van totaalconcepten, techniek, entertainment en horeca, staan wij graag voor u klaar".

Events

Als creatief full service bureau kunnen we al uw wensen realiseren op het gebied van evenementen en entertainment. Van uitnodigingstraject, catering, artiesten, aankleding en decoratie.. tot aan het realiseren van alle technische faciliteiten als licht, geluid en multimedia. Van creatief idee tot de complete uitvoering, wij zorgen voor een unieke belevenis en voor een evenement met power!

Elk evenement heeft natuurlijk een doel, een eigen invulling en karakter. Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers en partners om dit doel en karakter creatief in te vullen. Zo maken we van elk privéfeest een dierbare herinnering, van elk bedrijfsevenement een bijzonder geslaagde belevenis en van elk publiek evenement een spraakmakende ervaring.

Entertainment

Wij zijn exclusief boekingskantoor van de beste bands van Nederland: This is Beethoven, Beethoven Legends & DJ live act House of Dance. Ook voor alle overige nationale en internationale artiesten, bands en ander entertainment kunt u natuurlijk bij ons terecht. Door onze jarenlange praktijkervaring in de entertainmentbranche weten wij precies welke artiest, band of spreker geschikt is voor uw evenement.

Mocht een artiest niet direct op deze website worden aangeboden, schroom niet om contact op te nemen, dan helpen wij verder.  Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee.