50 & Fabulous!

Entertainment

B-day Club

Er zijn natuurlijk heel veel manieren om je verjaardag te vieren, maar voor deze jarige mochten we een wel heel bijzonder feest organiseren. Haar eigen Club in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede

Church turns into Club

Een bijzonder feest vraagt om een bijzondere locatie en dat werd in dit geval de Grote Kerk in hartje Enschede. Naast dat we verantwoordelijk waren voor de aankleding en technische invulling van deze private party, hebben we een heel speciaal concept bedacht met een uniek entertainmentprogramma. De lege kerk werd zodoende omgetoverd tot een fantastische club!

Club Lio Ibiza

We bedachten een bijzondere invulling van het feest met als inspiratie “Club Lio Ibiza”. Ons doel was om de jarige en haar gasten een ware Cirque du Soleil beleving mee te geven. Muziek en zang, gecombineerd en afgewisseld met acrobatische hoogstandjes op zowel de vloer als in de lucht.

Dinnershow

Een op maat geproduceerde dinnershow, fantastische band en te gekke DJ zorgden voor een volle dansvloer. We hadden een catwalk gemaakt tussen de tafels door, die dienst deed als zowel podium als dansvloer. Deze zorgde voor een intieme sfeer, met entertainment dicht naast de gasten en dansjes binnen handbereik.