60 Jaar Huuskes

Entertainment

60 Jaar Huuskes

Huuskes, Fresh since 1956. Al 60 jaar een florerend familiebedrijf en dat moest natuurlijk gevierd….Uitgebreid gevierd!

Huuskes 60 Jaar

Voor het 60-jarig jubileumfeest van Huuskes waren wij verantwoordelijk voor de totale organisatie. Samen met onze partners hebben we een enorme productie neergezet. In een van de eigen hallen hebben we een volledig festival gerealiseerd incl. gras en sterrenhemel. Overal foodcourts, bars en entertainment.

Buiten het festivalterrein met de mainstage, hebben we een echte American Diner gemaakt, voor het vleugje ’50, wanneer alles begonnen is. Ook hier volop drank, hapjes en optredens. Alles volledig in 50-er jaren-stijl!

Fantastisch feest!

Uitnodigingen

We hebben voor de gelegenheid een compleet uitnodigingstraject bedacht en ontwikkeld. Natuurlijk een “Save the date" en hardcopy uitnodiging. Maar ook een bij het feest horende website en app, waarop gasten zich konden registreren en ze informatie en nieuws konden vinden over het Huuskes Festival.

Openingsshow en film

In opdracht van Huuskes hebben wij gezorgd voor een op maat gemaakte film over de geschiedenis van dit prachtige familiebedrijf. In combinatie met de ook door ons bedachte en gerealiseerde openingsshow was er geen mooiere manier om het bedrijf te eren en het feest te beginnen.

Aankleding en inrichting

Een van de grote eigen hallen van Huuskes hebben we omgetoverd tot Festivalterrein. Onder de sterrenhemel konden de gasten genieten van o.a. pizza’s, hotdogs, fish & chips of broodjes pulled pork.

In de American Diner, kon men rustig genieten van de Jukbox, dj, en de Triolettes. Serveersters op rolschaatsten brachten hapjes en drankjes rond.

Entertainment:

Op de mainstage op het festivalterrein barstte het feest los met This is Beethoven en een gezamenlijk optreden van Django Wagner en Frans Duijts.

In de Diner, zorgden o.a. De Triolettes en dj Hans voor de zo typische ’50-sfeer van de beginjaren van het bedrijf. Over het gehele terrein kon men ook genieten van allerlei side-entertainment.