Birthday Festival

Entertainment

Birthday Festival

Voor Karel en Veronique uit Oldenzaal mochten we ter ere van hun beider verjaardag een te gek feest organiseren in festival-stijl. Gewoon lekker in de tuin!

Verjaardag

Wat een fantastische manier om je verjaardag te vieren. In je eigen tuin met uitzicht op het prachtige Twentse landschap, een waar festival organiseren voor je gasten. En wat hadden we geluk met het weer!

Van creatief idee tot totale uitvoering

Ter ere van het gezamenlijk bereiken van een bijzondere leeftijd, wilden Karel en Veronique een bijzonder feest geven. Aan ons de vraag om mee te denken en de totale organisatie op ons te nemen.

Over het idee van een festival waren we het snel eens. De locatie lag er immers al. Voor de uitnodigingen werden er kaarten ontworpen met daarbij gepersonaliseerde festivalbandjes voor de gasten. Zo kwam iedereen al in de goede sfeer.

Een prachtige flextent en verschillende foodcounters met hoogwaardige catering vormden de basis en de sprookjesachtige festival-aankleding deed de rest. Zangeres Ravenna met haar gitarist en de band Beethoven Legends zorgden ervoor dat de gasten ook de dansvloer niet links lieten liggen.