OPENING EN NIEUWJAARSRECEPTIE

Entertainment

Huuskes

Voor de nieuwjaarsreceptie en opening van het nieuwe logistiek centrum van Huuskes, mochten wij een evenement organiseren voor 400 medewerkers.

NIEUWJAARSRECEPTIE EN OPENING – HUUSKES

Een enorm leuke nieuwjaarsreceptie en opening, waarbij alles in het teken stond van groei, ontwikkeling en de toekomst.

Huuskes is een onderneming die de afgelopen vijf jaar van 300 naar ruim 800 werknemers is gegroeid. De omzet is daarmee verdubbeld naar ruim 100 miljoen en dat was, samen met de bouw van het nieuwe logistiek centrum, natuurlijk reden voor een feest tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Voor de locatie van het evenement maakten we toepasselijker wijs gebruik van het nieuwe transportcentrum. De prachtige dames van Icing on the cake zorgden voor een warm onthaal. Onder het genot van een hapje en drankje werd een rondleiding gegeven. Deze  eindigde in de feestzaal, waar de openingsreceptie officieel werd geopend. Na de welkomstspeech en het laatste kopje koffie konden de gasten met de voetjes van de vloer op de muziek van Beethoven Legends.

Natuurlijk werden hapjes en drankjes de hele avond geserveerd en werd de avond knallend en feestelijk  afgesloten met een confettikanon. Tijd voor een nieuw vooruitstrevend jaar!