Droombruiloft

Entertainment

Huwelijk Bas & Charien

Omringd door het prachtige Twentse landschap bij Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, gaven Bas en Charien elkaar het jawoord. Wij hadden van het bruidspaar het volste vertrouwen gekregen om deze bijzondere dag van A tot Z te organiseren.

Intieme Ceremonie

Het was een fantastische, zonnige dag. Waar een week ervoor nog de selectie van Ajax aan het trainen was, ontstond nu een waar weddingfestival met eerst een intieme huwelijksceremonie die buiten plaatsvond. Het bruidspaar en de gasten zaten sfeervol onder de Perfect Sky en genoten van elkaar, de prachtige muziek en het uitzicht op de Twentse weilanden.

Bubbels en Cake

Na de huwelijksceremonie, hadden we gezorgd voor bubbels en cake en een feestelijk middagprogramma met eten, drankjes en muziek. De binnenplaats van Hotel De Bloemenbeek was fantastisch aangekleed door onze styliste, met een prachtig gedekte tafel waar iedereen genoot van een uitgebreid diner.

Dansjes en Vuurspuwers

De avondgasten werden verwelkomd door prachtige steltlopers en kwamen via een romantisch weggetje aan op de plek waar een heus weddingfestival verrees. Een spetterend avondfeest ging van start met o.a. een gin-tonic bar, sisha-lounge, vuurspuwers, DJ Michael met saxofonist en This is Beethoven op het podium.

Droombruiloft

Als STEAM Events waren we verantwoordelijk voor de totale organisatie van dit huwelijksfeest. Van bijvoorbeeld inrichting, muziek en styling tot het side-entertainment en de videoproductie..We zorgen overal voor. Een creatief idee vertalen naar werkelijkheid is wat we het liefste doen. We hebben een bijzonder bruidspaar een bijzondere dag bezorgd, waar we allemaal met plezier op terugkijken. Een droombruiloft!