Special Sunday

Entertainment

Special Sunday

Elk jaar organiseert de Oldenzaalse ondernemers sociëteit Klavertje Vier een gezellige herenzitting: Special Sunday. De afgelopen jaren mochten wij meedenken over de invulling.

Klavertje Vier

Klavertje Vier organiseert met de Special Sunday een compleet dagprogramma aan entertainment en sprekers voor hun leden. Dit alles met het uiteindelijke doel om via een veiling een aanzienlijk bedrag op te halen. Dit bedrag gaat naar een goed, meestal lokaal doel waarmee ze haar lijfspreuk veur mekaar, deur mekaar eer aan doet.

Al een aantal jaren verzorgen wij voor de Herenzitting uit Oldenzaal hun jaarlijkse Special Sunday. Wij leveren de artiesten, sprekers en cabaretiers, zorgen voor de complete techniek op locatie waaronder, (sfeer)verlichting, geluid en ledwall. Bovendien verzorgen wij de live-registratie van deze dag.

Special Sunday Artiesten

Voorbeelden van artiesten en sprekers die we hebben mogen boeken zijn Tino Martin, Glennis Grace en Samantha Steenwijk.

De presentatie van het programma lag in de professionele handen van Romy Monteiro en Marieke Elsinga. Scheidsrechter Bjorn Kuipers gaf de gasten een verrassende kijk achter de schermen van de voetbalwereld en hoe hij en bijvoorbeeld de VAR tot beslissingen komen.

Cabaretiers Jan Riesewijk, Ton Kas, Leon van der Zande en Rayen Panday kregen de lachers massaal op hun hand.