Vrienden van Rossum Live

Entertainment

Vrienden van Rossum Live

Stichting Oktober Evenementen Rossum (ST-OER) had ons gevraagd om invulling te geven aan de donderdagavond van hun oktober-evenement. Wij bedachten de Vrienden van Rossum Live, boekten de artiesten en gaven de tent een bijpassende styling. En dit bleek een schot in de roos!

Xander de Buisonjé & Friends

Rode draad op deze eerste editie op 24 oktober was Xander de Buisonjé. Samen met fantastische vrienden uit het vak zette hij een geweldige 2,5 uur durende show neer.

Samantha Steenwijk, Wolter Kroes, Brainpower, Berget Lewis en Charly Luske zongen naast hun eigen repertoire ook duetten met elkaar.
Bijzondere toevoeging aan dit illustere rijtje was de Nederpop-band Van Dik Hout, die in 2019 zijn 25-jarig jubileum vierde.

Het dak eraf!

We kunnen na afloop van een fantastisch feest wel zeggen dat we met Vrienden van Rossum Live vol in de roos hebben geschoten. Op deze eerste editie op donderdag in oktober, kwamen ruim 3000 feestgangers af. Het dak ging er dan ook echt af. Zowel van organisatie, publiek als artiesten hebben we niets dan positieve geluiden ontvangen. zo positief, dat de volgende Vrienden van Rossum Live alweer op de rol staat. Een blijvertje dus!