X-Mas Drive Thru

Entertainment

X-Mas Drive Thru

Tot nu toe is 2020 voor iedereen een onzeker jaar gebleken. Ook de kerstperiode zullen we straks anders beleven dan we gewend zijn. De gebruikelijke eindejaarsfeesten en gezellige kerstborrels zijn helaas niet meer vanzelfsprekend. Natuurlijk wilt u als onderneming uw medewerkers toch waarderen voor hun onvermoeibare inzet dit afgelopen jaar.

Daarom hebben wij voor u een creatief alternatief bedacht: “De X-Mas Drive Thru”.

Een ware belevenis vanuit de auto

Bij de X-Mas Drive Thru rijden uw gasten met de auto een parcours door een prachtig gedecoreerd Winter Wonderland, waar ze aan het einde op ludieke en persoonlijke wijze uw kerstpakket in ontvangst mogen nemen. Onderweg komen ze allerlei entertainment, lekkernijen en bijzondere personages tegen, die samen zorgen voor een onvergetelijk kerstgevoel. Spectaculaire LED lichtcreaties, greenscreen fotomogelijkheid, live muziek, winterse versnaperingen, en nog veel meer! Dit alles volledig volgens de geldende richtlijnen en vanuit de auto. Ook voor de mensen zonder auto hebben we een passende oplossing.

Locatie

We hebben verschillende vaste venues geselecteerd waar X-Mas Drive Thru kan plaatsvinden, maar indien aan de voorwaarden kan worden voldaan, kan de Drive Thru ook op uw eigen locatie worden georganiseerd. Vraagt u ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kerstpakketten

Om u als bedrijf volledig te ontzorgen, kunnen wij ook de kerstpakketten voor u verzorgen en samenstellen naar uw wens. Een persoonlijke boodschap bij de uitreiking aan het einde van de X-Mas Drive Thru behoort ook tot de mogelijkheden. Deze kunnen we dan laten zien op een groot scherm.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.