Zakelijke evenementen TWente

Zakelijke evenementen Twente

Zakelijke evenementen

Met het organiseren van een zakelijk evenement  in de regio van Twente wil je als organisatie een boodschap overbrengen en je zoekt natuurlijk een betrouwbare partij uit de regio. Je bent dan bij Steam-Events aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gevestigd in Enschede aan het Euregio industriegebied. Vanuit hier kunnen wij heel Twente en zelfs Nederland bedienen. Bekijk ons mooie portfolio van evenementen die we onder andere hebben georganiseerd. 

U wilt motiveren, verbinden, inspireren, activeren of uw waardering tonen voor uw medewerkers. Natuurlijk is het belangrijk om deze boodschap op een juiste en creatieve manier over te brengen. Daarom heeft u een organisatiebureau nodig dat uw corporate identity begrijpt en uw wensen respecteert.  Wij koppelen jouw doelstellingen aan het evenement en zorgen voor een blijvende herinnering bij jou en de gasten.

Van concept tot creatie

Bij het organiseren van zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten komt veel kijken. Wij hebben de ervaring, knowhow en creativiteit, om u in elk facet van deze organisatie maximaal van dienst te zijn. Wij bedenken een mooi concept samen met de klant en werken het uit tot een prachtig evenement.

Wij denken op een persoonlijke en innovatieve manier mee om u en uw medewerkers een bijzondere beleving te geven tijdens een op maat georganiseerd evenement. Personeelsevenement, bedrijfsjubileum, open huis, productlancering, relatiedag, symposium…wij nemen u graag alles uit handen en bieden:

 • jarenlange ervaring en alle expertise in eigen huis
 • een totaalconcept met organisatie en coördinatie van begin tot eind
 • passie en creativiteit
 • hoge kwaliteitseisen op elk gebied
 • Korte communicatielijnen en één aanspreekpunt op locatie

Daarnaast is het mooie aan Steam-Events dat wij een nauwe samenwerking hebben met Good Food Concepts en Kir Royal. Hierdoor weten wij niet alleen een goed evenent te organiseren, maar de catering wordt ook nog eens perfect geregeld.

Kom met ons in contact en wij zorgen ervoor dat uw zakelijke evenement een succes wordt! Hieronder geven wij onze 4P’s weer en wij houden ons ook hieraan, dat beloven wij!

 

Passie

Spraakmakend begint met passie

Power

Alles wat we doen, doen we met alles wat we kunnen

Punctueel

Succes komt met een goede voorbereiding en communicatie

Prestatie

Niks is onmogelijk, het kan ALTIJD

Get in touch

  Contact 

  Euregioweg 358

  7532 SN ENSCHEDE